Novinky.cz: Tři ženy z Mostecka jsou v domácí karanténě, byly v Benátkách
Italské Benátky. Ilustrační foto: CC0
Louny

Most – V domácí karanténě jsou pro jistotu dvě učitelky a dcera jedné z nich z Mostecka. Ve středu dopoledne o tom informovaly Novinky.cz.

Karanténa je z preventivních důvodů. Nikdo příznaky onemocnění koronavirem nemá. Novinky.cz se se zprávou odvolávají na Josefa Kočího z mosteckého protiepidemického odboru.

Poté, co se v Itálii potvrdilo několik ohnisek nemoci COVID-19, obrátila se škola se žádostí o radu na hygieniky. Ti nařídili pro jistotu domácí karanténu, neboť učitelky přicházejí do styku s větším množství lidí a dětí.

Premiér Andrej Babiš v úterý večer po jednání Bezpečnostní rady státu vyzval Čechy, aby zvážili, zda je nutné, aby v tuto chvíli cestovali do zahraničí.

Psali jsme

{article 152793}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru