Na tohle si dejte pozor! Muž zaplatil za mobil předem, značkový telefon ani peníze už neviděl
ilustrační foto
Louny

Louny - Případ podvodného jednání na internetu byl tento týden oznámen na Policii ČR v Lounech.

Podle zjištěných informací si měl poškozený před několika dny na internetovém portálu, který zdarma zprostředkovává prodej různých věcí, najít značkový mobilní telefon. Ten byl nabízen jako zcela nový a zabalený za částku 12 tisíc korun. Zájemce o koupi tedy kontaktoval prodejce přes email a zaslal mu požadovanou částku na bankovní účet. Od té doby je však podle poškozeného neznámý inzerent nekontaktní a zákazník tak na nový telefon může nejspíš zapomenout.

"Policisté případ šetří pro podezření z trestného činu podvodu. Také za něj neznámému pachateli v případě dopadení s ohledem na vládou vyhlášený nouzový stav z důvodu šíření onemocnění Covid-19 hrozí až osmiletý pobyt za mřížemi," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru