OPRAVDU SE STALO: Tady máš koronu! plivl hospodský s plným lokálem policistovi do obličeje
Ilustrační foto: CC0
Louny

Bílina - Vládnímu nařízení se nechtěl podřídit restauratér v Bílině na Teplickém předměstí, kterého zjistila hlídka tamní městské policie. Úmyslně tak ohrožoval zdraví a životy lidí.

Strážníci zjistili otevřenou provozovnu, ve které byli hosté, popíjeli alkohol a kouřili. Hlídka se dotázala provozovatele, proč má otevřeno, zda ví, že porušuje nařízení vlády ČR v době nouzového stavu a vyzvala jej k prokázání totožnosti. Provozovatel však s hlídkou odmítal cokoliv řešit. Odmítl sdělit svoji totožnost a začal být vůči strážníkům vulgární a agresivní.

Když zjistil, že tímto svým chováním nic nezmůže, změnil taktiku a začal se chovat hystericky. Sám účelově upadl na podlahu, hlavou se tloukl o nábytek a křičel, že jej policie mlátí. Jeho herecký výstup mu byl však k ničemu, neboť strážníci celý incident dokumentovali osobní kamerou.

Na místo byla přivolána i hlídka Policie ČR, vůči které se provozovatel rovněž choval mimo rámec normálního chování. Jeho extempore vyvrcholilo v okamžiku, kdy policistovi plivl do obličeje se slovy „tady máš koronu“.

Muž byl neustále natolik agresivní, že musel být nakonec zpacifikován za použití hmatů a chvatů sebeobrany a předveden na Policii ČR k dalším opatřením.

Tady máš koronu! plivl hospodský s plným lokálem policistovi do obličeje

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru