Zápisy do lounských i žateckých mateřinek budou v první polovině května a bez dětí
ilustrační foto: CC0
Louny

Lounsko - V souladu s opatřením Ministerstva školství k zápisům do mateřských škol pro školní rok 2020/2021 byl řediteli mateřských škol zřizovaných městem Louny stanoven jednotný termín pro zápisy na 04. až 15. května 2020.

Zápisy budou probíhat bez osobní přítomnosti dětí a zákonných zástupců ve škole. Formuláře přihlášek budou k dispozici ke stažení na stránkách mateřských škol. Způsoby přihlašování budou zveřejněny v nejbližší době jak na webových stránkách města Louny, tak na stránkách jednotlivých mateřských škol.

Osobní podání přihlášek zákonnými zástupci v mateřské škole bude možné ve výjimečných případech za podmínek a v termínech stanovených ředitelem MŠ.

Žatec

Ředitelství mateřských škol, v dohodě se zřizovatelem městem Žatec, vyhlašují zápis k předškolnímu vzdělávání pro školní rok 2020 – 2021, který se uskuteční ve dnech 11. až 14. května 2020 včetně, bez osobní přítomnosti dětí. Bližší informace k organizaci zápisu naleznete na webových stránkách mateřských škol.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru