Řidiči na Lounsku mají problém s dodržováním rychlosti, ukázala dopravní akce policistů
ilustrační foto, zdroj: Policie ČR
Louny

Lounsko - Lounští dopravní policisté se v minulém týdnu při krajské dopravně bezpečnostní akci zaměřili na kontrolu dodržování povinností především ze strany motocyklistů. Jejich pozornosti však neunikli ani řidiči ostatních vozidel, zejména ti, kteří porušili předpisy.

Celkově zastavili více než sedm desítek vozidel a přitom zjistili 56 dopravních přestupků. „Velká část řidičů se provinila překročením maximální povolené rychlosti jízdy (34). Další přestupky spočívaly například v nepoužití bezpečnostních pásů, nevyhovujícím technickém stavu vozidla apod. U jednoho řidiče ukázala dechová zkouška na požití alkoholických nápojů,“ blíže upřesnila policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Přestupcům policisté uložili pokuty v celkové výši 33.200 korun, dva přestupky byly oznámeny k projednání příslušnému správnímu orgánu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru