FOTO: V kadaňské nemocnici otevřeli zbrusu nové šestinedělí. Prohlédněte si moderní pokoje s vlastní koupelnou
Nově zrekounstruované šestinedělí v kadaňské nemocnici. Foto: FB Nemocnice Kadaň
Louny

Kadaň - Po téměř roční rekonstrukci otevřela nemocnice v Kadani oddělení šestinedělí. Na novopečené maminky tam čekají moderní pokoje s vlastním socílním zařízením.

Zahájení rekonstrukce oddělení oznámila nemocnice v říjnu loňského roku. Dnes, v pátek 25. září, bylo obnovené šestinedělí slavnostně otevřeno. Rodičkám je k dispozici čtrnáct pokojů, převážně jednolůžkových, s vlastní sprchou a toaletou. Všechny pokoje jsou klimatizované. Zahájení provozu oddělení je naplánováno během prvních říjnových dní tohoto roku.

Nově zrekonstruované oddělení vyšlo na 35 milionů korun. Před zahájením samotné rekonstrukce zveřejnila kadaňská nemocnice na svém webu video, neboli vizi, jak bude zmodernizované šestinedělí vypadat. A povedlo se! Posuďte sami.

foto

2509kadan

2509kadan2

2509kadan3

2509kadan5

2509kadan6

2509kadan7

2509kadan8

7x foto zdroj: FB Nemocnice Kadaň

2509sestinedeli1

2509sestinedeli2

2509sestinedeli3

2509sestinedeli4

4x foto zdroj: FB Jiří Kulhánek

video

https://www.youtube.com/watch?v=ijJ2GjtHXsA

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru