V panelovém domě na Draguši unikal plyn. Lidé museli opustit byty
Foto: Michal Hrdlička
Louny

Postoloprty - Hasiči z Postoloprt a Bitozevse vyjeli na hlášeny únik plynu v panelovém domě na sídlišti Draguš v Postoloprtech.

Na místě již zasahovala hlídka policistů z OHS Louny, která provedla evakuaci vchodu a posléze i dům odvětrala ve spolupráci s jednotkou postoloprtských hasičů. Hasiči ze stanice Bítozeves s použitím detekční techniky měřili koncentraci úniku plynu a provedli vstup do bytu, ve kterém neotvírala starší uživatelka.

Té po otevření bytu byla na místo přivolána osádka zdravotní záchranné služby, která ženu převezla k dalšímu vyšetření do nemocnice. Hasiči na místo povolali plynárenskou pohotovost, které byl únik předán.

2310prty2

2310prty3

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru