Stromy v ulicích Jasanová a Platanová v Lounech jsou v havarijním stavu. K zemi jich půjde osm desítek
Ulice Jasanová. Foto zdroj: město Louny
Louny

Louny - Z důvodu bezpečnosti veřejného prostoru a špatného zdravotního stavu dřevin bude probíhat v době vegetačního klidu odstraňování 84 kusů jasanů ztepilých na městských pozemcích v lokalitě Zelené náměstí v Lounech, a to v ulici Jasanová a podél ulice Platanová.

Stromy určené ke kácení jsou ve zhoršeném až havarijním stavu, se známkami hnilob a dřevokazných hub. Mají sníženou vitalitu a jsou provozu nebezpečné.

Odstraněné dřeviny podél ulice Platanová budou ještě v letošním roce nahrazeny novou výsadbou 30 kusů dubů červených. V ulici Jasanová bude provedena nová výsadba v průběhu příštího roku. Bude zde vysazeno 29 kusů javoru mléče a 8 kusů lípy zelené.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru