Zlodějíčkovi nevyšla krádež v lounském supermarketu, přesto mu hrozí tvrdý trest
ilustrační foto: CC0
Louny

Louny - Vyšetřovatel zahájil trestní stíhání 35letého muže z Teplic. Obvinil ho, že koncem roku měl v jednom lounském supermarketu z regálu odcizit bezdrátový reproduktor v hodnotě tisíc korun.

Aniž by za zboží zaplatil, prošel prostorem pokladen. Při odchodu z prodejny ho však zadržel pracovník ostrahy a dotyčný musel odcizené zboží vrátit. "Přivolaní policisté muže zadrželi, a protože jevil známky opilosti, provedli u něho dechovou zkoušku. Výsledek ukázal hodnotu 1,5 promile alkoholu," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Podle policistů se muž krádeže nedopustil poprvé. Již v minulosti byl opětovně odsouzen pro spáchání trestného činu krádeže a v jednom případě ho soud uznal vinným i z loupeže. "Recidivistovi kvůli spáchání poslední krádeže v době trvání nouzového stavu může hrozit až osmiletý pobyt za mřížemi," dodala policejní mluvčí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru