STALO SE: V hospodě šli do extrému. Uvnitř se pilo a navíc kouřilo, většina lidí neměla roušky
Ilustrační foto
Louny

Bílina - Hlídka městské policie byla na základě poznatků z kamerového systému vyslána do jedné z hospod nedaleko centra města. Strážníci při kontrole zjistili uvnitř restaurace devět osob. Byl zjištěn prodej a konzumace alkoholických nápojů.

Většina osob neměla roušky ani jinou ochranu dýchacích cest. Navíc se uvnitř hospody v rozporu se zákonem i kouřilo, což dokladoval nejen typický zápach, ale i popelníky na stolech plné nedopalků.

Strážníci vše zadokumentovali a případem se bude dále zabývat správní orgán, který ve věci rozhodne spravedlivě v souladu se zákonem. Porušení opatření ze strany provozovatele je nejen postižitelné, ale je také hrubě nefér vůči ostatním provozovatelům bílinských hospod a restaurací, kteří jsou rovněž v nelehké situaci a přesto vládní protiepidemická nařízení dodržují.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru