Od začátku prosince zemřelo v kraji 48 lidí s covidem. Nemocní v okresech přibývají po stovkách
ilustrační foto: CC0
Louny

Ústecký kraj - Od začátku prosince (6 dní) zemřelo v Ústeckém kraji 48 osob s nákazou covid-19. Minulý měsíc ve stejný den to bylo o 29 úmrtí méně. Vyplývá to z veřejně přístupných dat ministerstva financí.

Dohromady ministerstvo eviduje v Ústeckém kraji od začátku epidemie 2 857 zemřelých s covidem.

V pondělí přibylo v kraji 1 244 pacientů. To je o čtrnáct případů méně než minulý týden a o zároveň o tři sta prokázaných nákaz více než před dvěma týdny.

Nejvíce nově nemocných je za včerejšek z Ústecka (240). Následuje Chomutovsko s 215 případy. Jen o tři méně evidují hygienici na Děčínsku. Litoměřicko má 193 případů, Teplicko 168. Na Mostecku zjistili 141 případů a Lounsko se 75 případy uzavírá žebříček v Ústeckém kraji.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru