Vězni se zapojili do velké úklidové akce a ve svém volném čase čistili okolí Bělušic
Foto: VS ČR
Louny

Bělušice - Dobrovolnické úklidové akce, která byla vyhlášena na uplynulou sobotu, se zúčastnila i Věznice Bělušice se spolupráci s obcí Bělušice.

Ukliďme Česko je dobrovolnická úklidová akce, která probíhá na území celé České republiky, jejím cílem je uklidit nelegálně vzniklé černé skládky a nepořádek. "Deset odsouzených z Věznice Bělušice se dne 2. dubna zapojilo do této akce. Vězni splňující podmínky volného pohybu mimo věznici, v rámci projektu pracovní činnosti za zdí, ve svém volném čase, uklidili část katastru obce Bělušice. Odpadkové pytle a rukavice od sponzorů poskytla obec Bělušice, která na tomto dni s věznicí participovala," uvedla mluvčí Věznice Bělušice Danuše Vránová.

Obec rovněž zorganizovala odvoz odpadků, které se podařilo sesbírat. "Díky této akci se podařilo nejen uklidit okolí od odpadků a nepořádku, ale i zapojit odsouzené do pracovních aktivit mimo věznici a přispět tak k jinému přístupu k životu po výkonu trestu odnětí svobody," dodala Danuše Vránová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru