CHYSTÁ SE: Šaty, rukavičky, boty nebo kabelky. Muzeum v Lounech chystá výstavu prvorepublikové módy
Foto: Muzeum Louny
Louny

Louny - Žiju v první republice je nejen název výstavy, ale z velké části i osobní život paní Ludmily „Koláček“ Zuskové, jejíž velkou láskou a vášní je právě prvorepubliková móda a vše co k tomu patří. Ke své netradiční zálibě se dostala díky své prababičce – spisovatelce A.D. Lánské, která se setkala za první republiky s mnoha zajímavými lidmi.

Paní Zusková vystupuje pod značkou Athelier Cakee, pořádá módní přehlídky, výstavy a ve svých dobových šatech si zahrála např. ve filmu Jan Masaryk, Tenkrát v ráji i v seriálu Bohéma. O své sbírce nám povypráví na zahájení výstavy, na kterou jste srdečně zváni. Vernisáž výstavy je v sobotu 9. 9. od 16.00 hod., zazní zde také písně Jaroslava Ježka v podání Kateřina Štolová – zpěv a Jitka Sedláčková- klavír.

Přijďte načerpat atmosféru prvorepublikové elegance! Budete moci obdivovat sbírku šatů, kabelek, bot, rukaviček, bižuterie a dalších předmětů denní potřeby a nezapomene se ani na pány - i ti si zde najdou něco pro potěchu oka. Na výstavu zve kurátorka výstavy Stáňa Profousová. A pozor, vernisáž výstavy je výjimečně v sobotu !!!

nahled16095

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru