Po roce je tu opět Ježíškova pošta. Vloni odeslala z Božího Daru 315 kilogramů pohlednic
Letošní příležitostné razítko s textem BOŽÍ DAR a motivem plovoucích lodiček z ořechových skořápek navrhnul stejně jako v loňském roce výtvarník a grafik Pavel Sivko.
Zajímavosti

Boží Dar - K Vánocům na České poště již tradičně patří i tzv. Ježíškova pošta na poště Partner na Božím Daru. Ta letos už po šestadvacáté zahájí svůj provoz 1. prosince.

Letošní příležitostné razítko s textem BOŽÍ DAR a motivem plovoucích lodiček z ořechových skořápek navrhnul stejně jako v loňském roce výtvarník a grafik Pavel Sivko. Po celý rok mohou děti i dospělí vkládat do speciální schránky v prostorách infocentra a pošty Partner na Božím Daru vánoční přání a právě v posledním měsíci roku jsou všechna oražena tímto razítkem a rozeslána adresátům. Razítko bude používáno od 1. do 23. prosince.

Pokud toužíte získat „ježíškovské“ razítko, stačí když své dopisy či pohledy vhodíte do „ježíškovské“ schránky nebo předáte přímo na přepážce pošty Partner. Pokud nemáte cestu kolem, pohledy či dopisy s nalepenou známkou, nadepsanou adresou a pozdravem můžete vložit do obálky a zaslat na Boží Dar. Tam obálku otevřou, vložené zásilky orazí a přijmou je do přepravy. Adresáti pak obdrží vánoční pohled s vánoční známkou a příležitostným razítkem. V loňském roce rozeslal Ježíšek z Božího Daru téměř 70 tisíc pohlednic a více než 2,5 tisíce pohlednic o celkové hmotnosti 315 kg.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru