Peníze navíc či placené volno. Tesco nadělí svým zaměstnancům speciální vánoční bonus
Tesco vyplatí speciální vánoční bonus zaměstnancům obchodů a distribučního skladu. Foto zdroj: Tesco Stores ČR
Zajímavosti

ČR - Společnost Tesco si velmi váží obětavé práce svých kolegů a vyplatí jim speciální bonus. Je to forma uznání a poděkování všem kolegům společnosti Tesco, kteří pracují v komplikované epidemiologické situaci a zároveň v exponovaném předvánočním období na obchodech a distribučním centru. Tesco navíc chrání i rizikovou skupinu svých zaměstnanců a nabízí jim placené volno.

Podobně jako v první vlně jsou i nyní obchody Tesco vystaveny zvýšenému zájmu zákazníků. „Slovy nelze vyjádřit, jak moc jsem hrdý na své kolegy. Věnují maximální úsilí tomu, aby naše obchody byly každý den skvěle zásobené, a zároveň dělají maximum pro to, aby Tesco bylo i nadále bezpečné místo pro nakupování a práci. Jako zvláštní poděkování každému kolegovi pracujícímu v některém z našich obchodů nebo distribučním centru vyplatíme za prosinec speciální bonus. Bude ve stejné výši 3000 korun a za stejný podmínek jako tomu bylo v březnu a dubnu tohoto roku,“ vysvětluje Patrik Dojčinovič, výkonný ředitel Tesco pro ČR.

Společnost Tesco zároveň chrání nejzranitelnější skupiny svých zaměstnanců, kterými jsou kolegyně a kolegové starší 65 let, těhotné a zaměstnanci se sníženou imunitou, kterým by covid-19 mohl způsobit zdravotní komplikace. „Bezpečnost a zdraví našich zákazníků a kolegů je pro nás na prvním místě. Těmto skupinám proto nabízíme možnost vzít si placené volno. Do této rizikové skupiny patří přes 200 lidí a tuto možnost využila více než třetina z nich,“ dodává Patrik Dojčinovič.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru