Noční oblohu prozářil úplněk v Blížencích. Měl by nabíjet energií, silou a rozhodností
Foto: Redakce
Zajímavosti

ČR - Jste unavení ze situace, která se děje kvůli koronaviru? Včerejší úplněk by vám měl pomoci.

Úplněk v Blížencích podle odborníků je ve znamení akčnosti, výmluvnosti a dokonce i rozmnožení financí. Symbolizuje ho číslo 8. Lidé, které toto číslo doprovází v životě, jsou prý realisté a umějí zacházet s velkými penězi. Můžou být ale i chamtiví.

Energii Blíženců se dá prý dobře využít, třeba na důležité odchodní jednání. Blíženci jsou akční lidí, tato doba je proto vhodná na cestování, poznávání nových věcí, a nebo lidí.

Podle starých indiánských tradic se tomuto úplňku říká Bobří. Bobr prý nikdy neodejde od rozdělané práce a tak se s akčním Blížencem dobře doplňuje. Proto se také říká, že co v tomto období člověk začne, také dokončí a většinou i s úspěchem.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru