Na Božím Daru úřaduje Ježíškova pošta. Získejte na své psaní razítko s vánočním motivem
Motivem letošního razítka je stylizovaný portrét malého Ježíška orámovaný kometami a text "Boží Dar". Autorem je výtvarník Jiří Slíva.
Zajímavosti

Karlovarsko - Služby tradiční Ježíškovy pošty v Božím Daru mohou využít zájemci o orazítkování zásilky speciálním razítkem s vánočním motivem. Ježíškova pošta úřaduje již po sedmadvacáté a stále se těší velké oblibě. V loňském roce putovalo do poštovních schránek 341 kilogramů zásilek s vánočním razítkem, které má každoročně jinou podobu.

​Pro letošní rok je motivem stylizovaný portrét malého Ježíška orámovaný kometami a textem „Boží Dar“. Autorem je výtvarník Jiří Slíva.

Po celý rok mohli děti i dospělí vkládat vánoční přání do speciální schránky v prostorech Infocentra a pošty v Božím Daru. Právě tato přání jsou během prosince oražena speciálním vánočním razítkem a rozeslána.

Další zájemci o získání vánočního razítka s Ježíškem mohou také vložit pohledy či dopisy s nalepenými známkami a nadepsanými adresami do obálky a tu zaslat na adresu Vánoční pošta, Boží Dar 1, 362 62 Boží Dar. Pracovníci Infocentra a pošty obálku otevřou, vložené zásilky orazí a přijmou do přepravy. Adresát pak obdrží vánoční pohled či dopis se speciálním razítkem.

Ježíškova pošta bude v provozu do 23. prosince.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru