VIDEO: Viděli jste venku červené kontejnery KlokTex? Jedná se o projekt, který pomáhá lidem v nouzi
Kontejnery KlokTex snadno poznáte.
Zajímavosti

Rádi bychom vám představili charitativně – ekologický projekt KlokTex. Tento projekt pomáhá především dětem a mládeži v Klokánkách Fondu ohrožených dětí, ale i dospělým, kteří se ocitli v nouzi. Kontejnery poznáte podle velkého klokana a také loga KlokTex.

Jsou rozmístěny po celé republice a ten k vám nejblíže najdete v mapičce na www.kloktex.cz.

A co vlastně odevzdávat?

Důležité je, aby darované oblečení a obuv byly ještě v dobrém stavu a nepoškozené. Děti a dospělí v nouzi si zaslouží pěkné oblečení, ve kterém se budou cítit dobře. Oblečení, které se již nedá nosit bohužel celý projekt pomoci finančně zatěžuje.

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=cSLoafuc8RA

I když koloběh naší pomoci začíná u každého z vás při úklidu šatníku pro nás začíná každý den ráno, když se naši kolegové rozjíždí ke kontejnerům KlokTex.

A abychom se chovali ekologicky, jezdíme jen k těm kontejnerům, kde nám instalovaná čidla hlásí naplněnost.

Děkujeme všem za zapojení do projektu, který dává smysl.

  • KlokTex.cz
REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru