Žatec - Česká asociace amatérského kickboxu uspořádala v sobotu 19. září mistrovství republiky. Klání se zúčastnili i borci z žateckého klubu G-titán Alex Králík, Sam Šnokhous, Tobias Greisiger, Bruno Učík, David Kapras, Petr Nguen, Petr Vaněček, Erik Greisiger a David Jarolímek s trenéry Honzou a Hanym Greisigerovými a Vláďou Kočkou.

Účast byla opět veliká a výsledky po covidové pauze byly nad očekávání! Nejlépe si vedl Erik Greisiger, který, ač teprve starší žák, nastoupil do juniorské kategorie a po třech tvrdých zápasech vybojoval zlato.

Titul mistra republiky si také v žákovské kategorii přivezl po dvou vyhraných zápasech Alex Králík a Tobias "Sigi" Greisiger. Stříbrné medaile z výpravy přivezli Honza Babka, Sam Šnokhous, Bruno Učík. Bronz ve svých žákovských kategoriích vybojovali Jakub Kapras a David Jarolímek.

"S výkony svých svěřenců jsem na tomto mistrovství spokojen, nicméně by neškodilo více odhodlanosti a nasazení, které nám trochu chybělo, ale je to vlivem covidové výluky," hodnotil své žáky hlavní trenér mládeže Honza Greisiger st. a dodal: "Tímto zveme všechny příznivce na náš nábor, který probíhá v našem gymu v Mládežnické ulici, bereme od 8 do 80 let. Tak si to přijďte zkusit, neboť první tréninky jsou zdarma.“

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru