Ilustrační foto
Louny

Ústecko - Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po patnáctileté dívce. Dívka z Ústí nad Labem je pohřešovaná od včerejšího večera, kdy se nevrátila domů a do současné doby o sobě nepodala žádnou zprávu.

Dívka je vysoká přibližně 175 centimetrů, sportovní postavy, tmavě hnědé vlasy po ramena. Nosí fialové dioptrické brýle. Naposledy na sobě měla oblečené černé triko s nápisem a tmavě zelené 3/4 kalhoty.

"Policisté po dívce vyhlásili celostátní pátrání. Na pátrací akci se podílí čtyři desítky policistů z řad pořádkové policie, speciální pořádkové jednotky a služební psovodi. Zároveň byl povolán policejní vrtulník s termovizí. Na propátrávání náročného terénu se rovněž podílí Horská služba," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

"Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde by se dívka v současné době mohla nacházet, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158," dodává mluvčí.

Další informace o pohřešované dívce najdete v odkaze ZDE. V případě, že je odkaz nefunkční, byla již osoba vypátrána.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru