Žatec – Živé vysílání zasedání žateckých zastupitelů vyneslo městu vítězství v soutěži Zlatý erb v kategorii nejlepší elektronická služba. Druhé Postoloprty se ve stejné kategorii umístily za svoji kroniku a třetí Podbořany za webový modul pro seniory.

Záběr ze zasedání zastupitelů města Žatce.

Výsledky krajského kola soutěže Zlatý erb o nejlepší webové stránky měst a obcí se v pátek dozvěděli soutěžící na Krajském úřadě Ústeckého kraje. Zde je ocenil náměstek hejtmana Stanislavy Rybák a předseda krajské poroty Jan Jelínek, vedoucí odboru informatiky a organizačních věcí. Společnost Web House, která soutěž pořádá, označila zástupce Ústeckého kraje jako horké favority na úspěch v celostátním kole.

Právě i účast v této soutěži motivuje obce a města, aby svou informovanost vůči občanům stále zlepšovaly. Letos jde už o sedmnáctý ročník Zlatého erbu. „Jako se devatenácté století označuje za století páry, věřím, že současné bude známé jako století internetu. Vaše práce k tomu velmi kladně přispívá a za to, že pracujete na lepší informovanosti obyvatel, si toto ocenění opravdu zasloužíte," uvedl při předávání cen vítězům náměstek hejtmana Stanislav Rybák. Do celostátního kola letos postupuje Žatec, Chuderov a Úštěk, který obsadil druhou příčku. První Most totiž loňské celostátní kolo vyhrál a nemůže proto reprezentovat dvakrát po sobě. "Držíme Úštěku palce," vzkazuje za město mluvčí Mostu Alena Sedláčková.

Výsledky Zlatý erb 2015 – krajské kolo Ústeckého kraje

Cena veřejnosti – Cena hejtmana Ústeckého kraje
Obec Přestanov, (www.prestanov.cz)

Nejlepší elektronická služba
1.místo: Žatec, živá vysílání zastupitelstev
2.místo: Postoloprty, kroniky
2.místo: Podbořany, modul pro seniory
3.místo: Most, mostecké listy on-line
3.místo: Duchcov, klikací rozpočet

Nejlepší webová stránka obce
1.místo: Chuderov
2.místo: Háj u Duchcova
3.místo: Vrbice

Nejlepší webová stránka města
1.místo: Most
2.místo: Úštěk
3.místo: Duchcov

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru