Měrunice - Tragickou dopravní nehodu vyšetřují od pátečního večera kriminalisté teplické policie. Jednadvacetiletý mladík z Lounska zemřel při střetu dvou osobních aut u Měrunic na Teplicku. Těžce zraněna byla řidička z druhého vozu, která skončila v nemocnici. Potvrdila to krajská policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

K nehodě došlo na rozhraní hned tří okresů: Teplicka, Mostecka a Lounska u Měrunic. Mladý řidič v osobním automobilu Renault ve vysoké rychlosti nezvládl řízení a při průjezdu pravotočivou zatáčkou dostal smyk a vlétl do protisměru, kde se střetl s protijedoucím automobilem Volkswagen, který řídila dvaatřicetiletá žena. Ta byla s těžkým zraněním transportována do mostecké nemocnice.

Mladý řidič zemřel na následky vážných zranění, která nebyla slučitelná se životem. Tragickou nehodou se nadále zabývají dopravní policisté i kriminalisté teplické policie.

Silnice z Bíliny na Louny u Měrunic byla několik hodin kvůli vyšetřování tragického střetu uzavřena a policisté tam odkláněli dopravu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru