Lounsko -  Již v pátek 23. října chystá Centrum zdraví Gnoze zajímavou ochutnávku osobního prožitku světem Ducha-Šamanským univerzem. Za zvuku šamanského bubnu se nechte pozvat do Duchovní Říše, kde jsou naši Duchovní průvodci připraveni nám pomáhat na naší cestě životem.

 

„Při šamanské cestě, kterou spolu zažijeme, navštívíme Říši Ducha, kde se nacházejí naši spojenci, silová zvířata, předkové i naši Učitelé, Léčitelé a Mistři," uvádí průvodci tohoto semináře Eva a Jan.

Přijďte si na vlastní kůži prožít dotyk se světem Ducha a poodhalit nekonečné možnosti v oblasti osobního rozvoje, léčení a uzdravování sebe i druhých, pomoc sobě, svému okolí, přírodě, Matce Zemi a jejím obyvatelům.

Hlavním zaměřením šamanské práce je rozvoj vědomí a jeho růst. Meta poté je čisté spojení s Duchem.

V našem světě je vše propojeno se vším. Nacházíme se v kosmické síti, kde každý náš čin, každá naše myšlenka i emoce ovlivňuje vše a všechny kolem. Navyšováním vlastního vědomí a prohlubováním kontaktu s Duchem pomáháme nejen sami sobě, ale zároveň tím pomáháme navýšit energii a uvědomění celému celku.

Přednáška Šamanismus – cesta srdce se koná od 18 hodin. Cena vstupného je v předprodeji 180 korun, na místě pak 200 korun. Více informací se dozvíte a vstupenky můžete rezervovat v Centru zdraví Gnoze, Říční 756, Louny, na tel. 415655813, 737243663, nebo emailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru