Lounsko - O tom jestli je zdravé mít rád sám sebe se přesvědčíte na další přednášce v lounském Centru zdraví Gnoze. O zdravé sebelásce bude hovořit Míla Lukášová.

 

Míla Lukášová je původně vystudovaná akademická sochařka, od boha obdařená silným sociálním cítěním. Touha po duchovním naplnění a potřeba pomáhat druhým je jejím hnacím motorem již od dětství. Stejně silná je i její touha po poznání a sebezdokonalování, neboť si uvědomuje, že skutečná pomoc je podmíněna moudrostí. Při hledání účinné metody pomoci druhým se setkala s Andrejem Dragomireckým, který ji seznámil s hlubinnou regresní psychoterapií. A právě od ní se odvíjí její nynější psychoterapeutická činnost.

Od léta 2001 pořádá své vlastní kurzy zaměřené zejména na regresní terapii, jejich smyslem je především hluboké poznání sebe sama a z toho vyplývající transformace vědomí. Vedena svou intuicí postupně rozšiřuje své působení na oblasti práce s automatickou kresbou, převtělenými duhy, stínovými tématy osobnosti, pomoci bližnímu při odchodu těla a pomoci při procesu osobní a psychospirituální krize. Velmi intenzivně se věnuje individuálnímu poradenství a terapeutické praxi. Již několik let přednáší po celé republice na různá témata a 11. listopadu také v našem centru zdraví, uvedla Hana Trnková, zaměstnankyně centra.

Sebeláska je základním předpokladem spokojeného života, zdravé sebejistoty a kvalitních vztahů. Přednáška bude o smyslu života, ale i fungování mezilidských vztahů a začíná v 18 hodin.

Vstupenky na přednášku Zdravá sebeláska zakoupíte v předprodeji za 120 korun a na místě v den přednášky za 150 korun. Vstupenky lze zakoupit v Centru zdraví Gnoze. Rezervovat vstupenky můžete na tel. 415655813, 737243663, nebo emailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru