Kozly, Bělušice – Autobus na lince z Prahy přes Louny a Most do Litvínova se střetl v sobotu odpoledne s osobním automobilem na silnici z Loun do Mostu u odbočky na Bělušice. Zranění utrpěli všichni tři pasažéři z osobního automobilu, autobus skončil mimo silnici. Cestující v něm jsou v pořádku.

Následky srážky autobusu s osobním vozem. Foto: Oldřich Hájek

Bylo velké štěstí, že autobus, i když musel sjet z prudkého srázu, zůstal na kolech a nepřevrátil se. Jinak mohla sobotní nehoda připomínat páteční těžkou havárii autobusu a osobního auta u Kadaně (o střetu čtěte zde), při které bylo zraněno skoro třicet lidí. „V osobním automobilu došlo ke zranění ženy a dvou dětí. Řidička a jedno dítě skončili v nemocnici s lehčími zraněními, druhé dítě transportoval do nemocnice vrtulník," uvedl vedoucí územního odboru Policie ČR v Mostě Jiří Volprecht.

Jak ke střetu došlo, je podle Jiřího Volprechta předčasné říci, probíhá vyšetřování příčin havárie. Zhruba půlkilometrový úsek silnice je uzavřený kvůli odstraňování následků střetu. Autobus bude muset pravděpodobně vyprostit těžká technika.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru