Ústecký kraj - Krásnou Veroniku Kašákovou vám už jistě představovat nemusíme. Za poslední měsíce se stala mediálně známou osobností. Je nejen krásná, věčně usměvavá a plná pozitivní energie, ale je také člověk, který se rozhodl svůj současný život věnovat hlavně dětem. Dětem, které to v životě neměly jednoduché.

Spojila se s obecně prospěšnou společností Nadání a dovednosti a rozjela Roadshow s Veronikou, ve které navštíví během tří let na 140 dětských domovů v České republice a pomůže tamním dětem při jejich startu do samostatného života. O Roadshow jsme psali zde.

Jenže to by nebyla Veronika, aby svoji charitativní činnost neposunula zase o kus dál. Obklopila se spolehlivými lidmi, kteří mají nadšení, zájem a chuť pomáhat druhým a založila nadační fond.

„Jsem velmi šťastná, že jsem na své cestě udělala další významný krok. Po zvážení mnoha faktorů a s ohledem na mé zkušenosti, které mne vybízeli, jsem se rozhodla založit Nadační fond Veroniky Kašákové, který se bude i nadále věnovat problematice týkající se mladistvých žijících v dětských domovech. V budoucnu plánuji i zajímavé rozšíření této mé aktivity," uvedla Veronika Kašáková.

„Musím zdůraznit, že tyto cesty ani vznik mé nové organizace by zde nebyl bez Vás, bez Vaší podpory, za kterou jsem Vám velmi vděčná a z celého srdce si jí vážím. Věřím proto, že mou činnost i právě zakládaný Nadační fond Veroniky Kašákové budete i nadále podporovat a budeme společně pomáhat tam, kde je to opravdu potřeba," uvedla Veronika ve svém dopise, který rozeslala všem partnerům a všem, kteří se nějakým způsobem dosud podíleli a nadále budou podílet na jejím projektu.

Naší redakci nezbývá než Veronice popřát, aby se jí její plány plnily, byla na své cestě úspěšná a zanechala na ní mnoho osvícených a šťastných mladých lidí.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru