Stavíte dům či rekonstruujete byt? Inspiraci můžete najít na výstavě v Lounech Dům 2018
Foto: Diamond Expo
Co se chystá

Louny - Již 25. ročník všeobecné stavební výstavy Dům 2018 míří tento pátek (17. srpna) na výstaviště v Lounech. Výstava potrvá až do neděle.

Výstavy se v loňském roce zúčastnilo 126 vystavovatelů a navštívilo ji 17 939 návštěvníků. I v letošním roce bude tématicky zaměřena na stavební materiály, rodinné domy na klíč, chalupy, rekreační chaty a altány, zabezpečovací zařízení, vytápění, klimatizace, interiéry, nábytek, podlahové krytiny, kuchyně a koupelny, domácí potřeby, bytové doplňky, hobby činnost.

Výstaviště bude pro návštěvníky otevřené denně od 9 do 17 hodin. Za vstup zaplatí dospělá osoba 60 korun, důchodci, děti od 6 do 15 let 40 korun. ZTP-P a děti do 6 let vstupné neplatí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru