Ústecký Majáles plný zvučných jmen se blíží. Seznamte se s finálním programem
Zahraje také kapela O5 a Radeček. Foto: presscode.cz
Co se chystá

Ústí nad Labem - Ústecký Majáles, který jako každý rok otevírá open-air hudební sezónu v celém kraji, se nezadržitelně blíží. I letos je připraven zajímavý line-up, který je nabitý vystupujícími se zvučnými jmény, jako například skupina MIG 21 v čele s populárním hercem Jiřím Macháčkem, dále rapper Marpo, kapela O5 a Radeček, UDG, Vypsaná fixa či Mirai.

Program na sobotu 27. dubna v Letním kině je připraven od 11 hodin až do pozdního večera a počítá se i s afterparty. Meteorologové slibují celkem ideální počasí a příjemných až 20 stupňů, takže kdo nemá ještě vstupenky, neváhejte!

Pořadatelé mysleli na všechny. Na začátek se představí populární museři. Timmy White, Mína a Naty Hrychová zaujmou především mladší publikum. První vystupující kapelou již ve 12:30 bude UDG, která tento rok slaví dvacáté výročí od svého založení. A určitě na pódiu zazní i jejich zbrusu nový singl Parfémy. Pak to v rámci programu rozbalí O5 a Radeček, která si letos přiveze nové hity včetně toho, který je ústřední písní k filmu LOVEní. „Určitě tam bude spoustu dobrý muziky a bude to stát za to, tak snad se tam všichni spolu potkáme,“ zve na akci všechny své fanoušky člen kapely O5aRadeček Tomáš Polák. V odpoledních hodinách všechny přítomné potěší zpěvák a idol mnoha dívek Ben Cristovao, po něm pak vystoupí pop punková kapela Vypsaná fiXa. Večerní čas vyplní jedna z nejoblíbenějších popových kapel současnosti, kapela Mirai, která přijede do Ústí až z Frýdku-Místku. Rapper Marpo se svojí kapelou TroubleGang ukáže hodinovou nezaměnitelnou živou show. Vrcholem večera bude vystoupení „taneční, pěvecké a striptérské skupiny z Prahy 5 – Smíchova“, MIG 21.

2004majalesprogram

Celým dnem bude provázet moderátor a bavič známý svými výstupy stand up comedy Karel Hynek. „Jako každoročně to bude velký, a my se nemůžeme dočkat, až to vypukne,“ dodává jeden z organizátorů Ústeckého Majálesu.

Pro všechny hudební nadšence a účastníky Majálesu, kteří toho budou mít po celém dni málo, organizátoři připravili afterparty v klubu DOMA zdarma. Zde posluchačovo ucho potěší písničkář Petr Lüftner, ruce nahoru zvedne rap od Gambrz Raprs a vlasy rozhodí rock skupiny Dukla Vozovna.
Brány letního kina se otevřou v 10:30.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru