Kam na Den dětí? Zkuste zábavný program na koupališti, zámku nebo v zahradě...
Loňský den dětí na zámku Nový Hrad v Jimlíně. Foto zdroj: oficiální web zámku
Co se chystá

Lounsko - Mezinárodní den dětí se každoročně slaví 1. června. Letos tento svátek připadá na sobotu, víkendové akce na Lounsku se tak ponesou v duchu oslav dětského dne. Kam tedy se svými ratolestmi vyrazit?

Dětský den na koupališti v Lounech

Zábavný program pro děti je připraven na sobotu na městském koupališti v Lounech od 10 do 17 hodin. Chlapci a děvčata se mohou těšit na diskotéku, skákací hrad, závody RC modelů, chůdy a překážkovou dráhu, skákání v pytli, lukostřelbu, simulátor F1 a na koupání a skluzavky. Vstupné mají děti zdarma, dospělí 40 Kč. V případě špatného počasí budou připraveny stany.

Den dětí na Novém Hradě

Oslavy dětského dne chystají v neděli 2. června na zámku Nový Hrad v Jimlíně. Program začíná v 10 a končí v 17 hodin. Během akce vystoupí například zpěvačka Heidi Janků nebo kejklíř Ingnis. Připraven bude dětský animační program s Alenou a Davidem a spousta soutěží pro děti. Vstupné na akci je dobrovolné. Současně bude možné navštívit výstavu ve sklepích zámku Dracula a ti druzí.

Dětský den v Klášterní zahradě v Žatci

Dětský den, pořádaný v sobotu 1. června městem Žatec a jeho partnery, se přesouvá z Chrámu chmele a piva do Klášterní zahrady. A jeho začátek nebude ve 13, ale až ve 14 hodin. Na programu jsou soutěže pro děti, kejklířské kousky Thomase Lupina, tanečnice srdcové Eso s ukázkami a kurzíky historických tanců, pohádka se soutěží a skotačení s dětmi v tanci s Ohřinkou a Srdcovým Esem. Akce končí v 18 hodin.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru