Vánoce se blíží. Zámek Nový Hrad už zve na tradiční Adventní setkání
Loňský ročník akce. Foto zdroj: Oficiální web zámku
Co se chystá

Lounsko - Zámek Nový Hrad v Jimlíně u Loun ještě před koncem roku naposledy otevře své brány pro návštěvníky, v sobotu dne 30. listopadu 2019 se uskuteční tradiční Adventní setkání. Brána do zámku se otevře v 10 hod a program skončí v 17 hod.

Nádvoří se pro tento den promění v tržiště, kterým bude znít středověká hudba v podání skupiny Gothien a koledy od Vocal Bandu Markéty Aptové. Při procházce tržištěm návštěvníci objeví živý betlém se zvířátky a medvěda Huga. Dále se o zábavu postará divadlo 100 opic.V barokních podzemních stájích pod druhým nádvořím budou schovaní čerti, kteří se několikrát během dne ukáží také na nádvořích a pobaví děti i dospělé. V podvečer venku před hlavním pódiem proběhne ohňová show.

V zámecké černé kuchyni se budou připravovat zajímavé středověké pokrmy. Mnohé překvapí neobvyklé kombinace ingrediencí a chutí. Samozřejmě bude možnost vše ochutnat.

Zámecké interiéry obohatí vánoční výzdoba a společně s doprovodem průvodce bude možnost zámek během tohoto dne navštívit zdarma. Mimo klasického výkladu se průvodci také zaměří na povídání o vánočních zvycích. Volné vstupenky na tyto prohlídky je nutno si předem zdarma vyzvednout v den konání akce na pokladně zámku na prvním nádvoří. Za poplatek 30 Kč je možné navíc zakoupit foto vstupenku.

Celou akci moderuje známý herec Michal Gulyáš, známý například z komediálního filmu Ženy v pokušení. Vstupné do zámeckého areálu bude dobrovolné.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru