Pozor na podomní prodejce! Město Žatec zve na veřejné setkání s odborníky ze společnosti ČEZ
Štvou vás podomní obchodníci číhající za dveřmi? Ilustrační foto: CC0
Co se chystá

Žatec - Netradiční setkání s veřejností proběhne ve čtvrtek 27. února od 15 hodin na žatecké radnici. Lidé se dozví podrobnosti o tom, jak měnit dodavatele energií, na co si přitom dát pozor, ale také zjistí, co znamenají různé údaje na faktuře za elektřinu.

Setkání připravilo vedení radnice ve spolupráci s odborníky ze společnosti ČEZ. S energetiky je možné se poradit, jak získat pro svou domácnost nižší ceny a zeptat se na vše, co souvisí s odběrem elektřiny a plynu. Poradí, jak nastavit tarif, jak upravit výši záloh. Kdo chce osobně poradit se svou smlouvou nebo vyúčtováním elektřiny a plynu, vezme si s sebou příslušné dokumenty.

Jedním z nejdůležitějších sdělení bude popis problémů, které mohou přinést podomní prodejci!

(kas)

1702letak

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru