Soutěž v pití piva na čas, Letní 90ky nebo NaFest. Tyhle akce nahradí Dočesnou v Žatci
ilustrační foto
Louny

Žatec - Žateckou Dočesnou známe jako Slavnosti chmele a piva vždy na konci sklizně chmele. Kvůli koronaviru letos velká Dočesná nebude, ale ve městě chmele je pořádáno větší množství menších akcí.

Jednou z nich je sobotní hudebně-zábavný pořad, kterým je zahajována letošní sklizeň chmele na Žatecku. Vše vypukne na žateckém náměstí Svobody v sobotu 15. srpna od 15 hodin. Připraven je pestrý tříhodinový program pro malé i velké diváky, soutěže o ceny. Děti rozveselí klaun Pepišto nebo živý medvěd Hugo.

Pro dospělé nebudou chybět tradiční soutěže v pití piva na čas, ruční česání chmele i tanec s korbelem plným piva na hlavě tanečníka, vše zarámováno do hitů kapely Aquarius. Stánky s občerstvením budou čepovat, jak jinak, žatecké pivo. V Galerii U Radnice bude také zahájena výstava fotografií Žatec dříve a dnes.

O víkendu proběhnou i další akce, které jsou zařazené do programu Žatecké Dočesné jinak.

V pátek 14. srpna od 19.00 proběhne v Restauraci U Orloje hudební akce s názvem Letní 90ky DJ Karla Fialy.

V sobotu 15. srpna se od 14 hodin koná v obci Záhoří třetí ročník Srazu rodáků a přátel obce Záhoří.

V sobotu 15. srpna také od 14 hodin startuje v Letním kině festival NaFest.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru