Dům 2021: Expozice pro všechny, kteří staví, rekonstruují a chtějí si své bydlení vylepšit. Navštivte o víkendu Výstaviště Louny
Foto: Diamant Expo
Louny

Louny - Již poosmadvacáté proběhne ve dne 3. až 5. září na lounském výstavišti výstava „Dům“, tentokrát s přídomkem „Dům 2021“.

Představí se zde na 130 vystavovatelů, kteří nabídnou nepřeberné množství zajímavých výrobků a služeb. Veletrh je aktuální přehlídkou novinek z oblasti stavby, bydlení a zahrady.

Řada vystavovatelů nachystala zajímavé slevy

V pavilonu „E“ se tradičně představí firmy se širokou škálou nábytku a doplňků. V letošním roce se zde představí i nováček na výstavě firma Pražák - specialista na okna, dveře a zimní zahrady.

Na výstavě bude široké zastoupení společností z oblasti VYTÁPĚNÍ a TEPELNÝCH ČERPADEL. Většinu z nich naleznete v pavilonu „D“ a na venkovní ploše. Jsou to například společnosti –BHT, Tepelná čerpadla Mazura, Kotelníci, Vipsgas, Weca a další.

Kdo zařizuje svůj dům nebo byt, určitě si vybere

Návštěvníci na výstavišti najdou i firmy zabývající se veškerými stavebními pracemi v domech i bytech, např.: vysoušení a sanace vlhkého zdiva, zateplení a odvětrávání fasád, nátěrové systémy. Dále zde budou výrobci a prodejci střech, střešních krytin, ale i vystavovatelé nabízející dřevostavby a dřevoplastové podlahy.

Na výstavě se budou také prezentovat firmy, které nabízejí altány, pergoly, zahradní nábytek. Své si na výstavě najdou i drobní kutilové a řemeslníci, kteří zde naleznou různé nářadí a nástroje.

dum 2021 1920x320 web

Dále zde budou zahradnické firmy se vším pro vegetaci vaší zahrady. Na své si tak přijdou všichni zahrádkáři a milovníci rostlin.

Aktuální seznam vystavovatelů naleznete na webových stránkách zde.

Na co se ještě mohou návštěvníci těšit?

Opět jsme pro návštěvníky připravili soutěž, do které vystavovatelé věnovali ceny. Každá vstupenka je slosovatelná. Stačí pouze vyplnit zadní stranu vstupenky a hodit do losovacího osudí. Třeba se právě na Vás usměje štěstí a stanete se majitelem některé ze zajímavých cen.

Pro děti bude k dispozici velké dětské hřiště a kolotoče

Dojmy z výstavy a diskuse, co nového pořídit pro dům, byt, zahradu, můžete probrat v krásné prvorepublikové kavárně v pavilonu A.

V sobotu i očkovací autobus

V sobotu 4. září bude na výstavišti k dispozici zájemcům o očkování proti covid-19 očkovací autobus.

Výstava DŮM 2021 je dobrým tipem na víkendový výlet pro celou rodinu. Motto výstavy je Výstava DŮM 2021 – výstava pro všechny, kteří bydlí a chtějí bydlet lépe! Otevřeno bude od 9 do 17 hodin. Za vstupné zaplatí dospělí 60 Kč, děti do 15, let, studenti a důchodci 40 Kč, rodinné vstupné vás vyjde na 190 Kč, děti do 6 let a ZTP/P mají vstup zdarma. Organizátorem výstavy je firma Diamant Expo. Další informace k výstavě najdete zde.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru