TIP NA VÍKEND: V Lounech bude festival sportu spojený s dětským dnem
ilustrační foto: CC0
Louny

Louny - V sobotu 11. září 2021 se uskuteční lounský festival sportu pro děti všech věkových kategorií. Sportovní akce bude spojena s dětským dnem a proběhne na baseballovém hřišti v Masarykových sadech od 10 do 16 hodin.

Lounské sportovní kluby zde budou prezentovat svou činnost a děti budou mít možnost soutěžit v zábavných sportovních disciplínách o zajímavé ceny. Na místě budou trenéři jednotlivých klubů, kteří mohou rodičům poradit, jaké má jejich dítě sportovní vlohy a na jaký sport se hodí.

Mimo sportovní výkony se také můžete těšit na zajímavý program, známé tváře ze světa sportu, chybět nebude program pro ty nejmenší. Čeká vás skákací hrad, malování na obličej a další dětské aktivity.

„Myšlenka byla zcela spontánní. Napadlo mě něco podobného uspořádat někdy v únoru tohoto roku, když jsme všichni byli doma izolováni a všechny sporty uzavřeny. Prvotní myšlenka byla, jak vrátit děti na hřiště a zpět ke sportu, až se situace zklidní a zlepší. Spojil jsem se s Jitkou Hofmannovou z Fitness klubu a posléze i s Radkem Příhodou a po několika schůzkách vznikl tento projekt,“ uvedl místostarosta města Milan Rychtařík, pod jehož záštitou se celá akce koná.

Finanční prostředky na uspořádání akce poskytl Ústecký kraj a Město Louny. Pořadatelem akce je Lounská správa sportovních areálů a Juniorský fitness klub Louny.

Přijďte si užít sportovní rodinné odpoledne!

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru