Muž sebral v supermarketu lahev slivovice, na ostrahu zkusil vyzrát lstí
ilustrační foto
Louny

Žatec - Sedmadvacetiletý muž ze Žatce čelí podezření z trestného činu krádeže. Toho se měl dopustit v závěru srpna, kdy v prodejně žateckého supermarketu odcizil láhev slivovice.

Na ostrahu chtěl zřejmě vyzrát tím, že nejprve odevzdal prázdnou láhev do automatu, který mu vydal lístek na proplacení u pokladny. Na prodejně pak z regálu s alkoholem sebral láhev slivovice, a když čekal ve frontě u pokladny, tak z ní odstranil čárový kód a schoval jí. "Pokladní pak předložil pouze lístek za odevzdanou lahev, který mu byl proplacen a pokračoval k východu. Tam ho však zastavil pracovník ostrahy a poté byl zadržen přivolanými policisty. Ti také dechovou zkouškou zjistili, že dotyčný je pod vlivem alkoholu, nadýchal jedno promile," uvedla polceijní mluvčí Miroslava Glogovská.

Vzhledem k předchozímu odsouzení pro trestný čin krádeže hrozí podezřelému u soudu v krajním případě až tříleté vězení.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru