Již tento víkend! V Žatci se chystají oslavy ke 150. výročí sboru dobrovolných hasičů
Foto zdroj: Hasiči Žatec
Louny

Žatec - S dvouletým zpožděním, které zavinila pandemie Covidu-19, oslaví tento víkend Sbor dobrovolných hasičů ze Žatce 150. výročí svého založení.

Žatečtí dobrovolní hasiči založili svůj sbor v roce 1870 a předloni chystali na náměstí Prokopa Velkého velkou oslavu tohoto významného výročí. Kvůli proticovidovým opatřením však museli oslavu několikrát odkládat.

Oslavy se uskuteční v sobotu 21. května. Program je připravený na náměstí Prokopa Velkého a v nedaleké Klášterní zahradě, kde návštěvníci uvidí nejen techniku hasičských profesionálů i dobrovolníků nebo jejich ukázky, ale připravený je i další doprovodný program pro malé i velké návštěvníky. Děti si užíjí například skákací hrad, dospělí zase mohou shlédnout ukázky výcviku psů nebo zásah Vězeňské policie.

1805hasicizatec4

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru