Šoféra chytili ráno v Žatci řídit opilého. Co mu teď hrozí?
ilustrační foto
Louny

Žatec - Alkohol za volant nepatří. Tohoto hesla se očividně nedržel 45letý muž z Mostu, který měl řídit osobní vozidlo značky Volkswagen Golf pod vlivem alkoholu.

Muž byl začátkem května v ranních hodinách zastaven v ulici Podměstí v Žatci policejní hlídkou. Na výzvu policistů se podrobil několika dechovým zkouškám, vždy s pozitivním výsledkem s hodnotou přesahující 1,3 promile alkoholu. "Dotyčný si od policistů vyslechl ve zkráceném přípravném řízení podezření z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Vzhledem k tomu mu nyní hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok, peněžitý trest nebo zákaz činnosti," uvedl mluvčí policistů Kamil Marek.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru