Víkendový program začal už v pátek večer u teplické Olympie, kde se rozsvěcel vánoční strom a připravený byl doprovodný program. Foto: Oldřich Hájek
Co se chystá

Ústecký kraj - Kam vyrazit během víkendu za zábavou? Přinášíme nápady našich redaktorů ze severních Čech.

MOSTECKO

Noc divadel v Mostě

18. 11. 2023, od 19 hodin, Městské divadlo Most

  • Plášť; Rozhlasová hra – dramatizace hororové povídky Richarda Blocha. Po představení je pro diváky připravena stezka odvahy!
  • Vstupné 200 Kč

Noc divadel v Litvínově

18. 11. 2023, od 16 hodin, Litvínov, Docela velké divadlo

  • Letošní téma Noci divadel je “HOŘÍ” a tak se během představení dočkáte požárního cvičení. Ale nemějte strach, o oblíbenou činoherní pohádku nepřijdete. Příběh o hubaté Káče, která by se ráda vdávala, uvidíte celý... 
  • Vstupné 100 Kč

CHOMUTOVSKO

Chomutovské taneční gala s Janem Onderem

19. 11. 2023, od 15 hodin Chomutov, Městské divadlo

  • Vystoupení mistrů ve sportovním tanci i účastníků z řad hvězd i jejich partnerů ze soutěže Stardance.
  • Vstupné 180/90 k sezení, 100/50 ke stání

ÚSTECKO

Muzikály naruby

18. 11. 2023 19:00, Dům kultury - Velký sál, Ústí nad Labem

  • Koncertní zábavná show naplněná těmi největšími hity z českých i světových muzikálů. Muzikály Naruby, to je koncert živé kapely, která hraje známe hity tak, jak je ještě nikdy nikdo neslyšel. Přední čeští zpěváci a muzikáloví herci Josef Vágner, Jan Kopečný a Petr Ryšavý zpívají hity nejen z tradičních muzikálů jako jsou Bídníci, Kleopatra, Angelika, Tři mušketýři, ale také z českých hit-muzikálů. V programu tak zní ty největší hity W. Matušky, V. Neckáře, kapely Lucie, J. Ledeckého, K. Gotta, M. Davida, H. Vondráčkové, L. Bílé a dalších. Dle charakteru akce je koncert prokládaný vtipnými historkami ze zákulisí divadla a české hudební scény. Muzikály Naruby tradičně do posledního místa vyprodávají pražské Divadlo Broadway.
  • Vstupné: 490 - 690 Kč

DĚČÍNSKO

Rozsvícení vánočního stromu v Centru Pivovar Děčín

18. 11. 2023 15:00 - 18:00, Centrum Pivovar Děčín

  • Odpoledne plné hudby a tance, chybět nebudou ani soutěže a dárky pro malé návštěvníky. Zazpívá Thom Artway a úsměv na tváři od ucha k uchu Vám vykouzlí stand-up komik ENDRU, který mimo jiné vystoupí i se svou looping show. Chybět nebude ani křest kalendáře Krůčky a těšit se můžete také na vystoupení nadaných žáčků základní umělecké školy Děčín. Přijďte si zazpívat koledy, společně rozsvítit vánoční stromeček a strávit příjemné chvíle se svými blízkými. Vstupné je zdarma.

LITOMĚŘICKO

Legiovlak 2023

17. - 19. 11. 2023 9:00 - 16:00, Vlaková stanice Roudnice nad Labem

  • Legiovlak je projekt Československé obce legionářské, který si předsevzal vytvořit věrnou repliku legionářského vlaku z období let 1918–1920, kdy na Transsibiřské magistrále v Rusku probíhaly válečné operace čs. legií. Legiovlak se skládá z 15 zrekonstruovaných vagonů, které vám představí život a boj legionářů na Transsibiřské magistrále během první světové války. Těmito vlaky se desetitisíce čs. legionářů přepravily v letech 1918–1920 napříč Ruskem po Transsibiřské magistrále a průjezd si často musely vynutit bojem s bolševiky a vlastní krví. Vstupné je zdarma.

LOUNSKO

Panenky v Žatci

17. - 19. 11. 2023 9:00 - 17:00, Bývalá budova spořitelny, Nám. Svobody 9, Žatec

  • V Žatci se o prodlouženém víkendu uskuteční akce příznačně nazvaná „Panenky v Žatci“. K vidění zde budou historické i retro panenky, kočárky, hračky, medvídci, nábytek a další nezbytné vybavení. Pořadatelé nezapomněli ani na pánskou část návštěvníků a připravili si pro ně modely autíček. Na příchozí čeká rovněž bohatá tombola, upomínkové předměty a je možné, že si také odnesete svoji první panenku do sbírky. Fungovat zde bude i panenková poradna, ve které budete moci zjistit informace o donesené panence nebo třeba o její opravě.
  • Vstupné: Dospělí 100 Kč, děti a ZTP 50 Kč, senioři nad 70 let zdarma
REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru