Lounsko - Další zajímavou přednášku, tentokrát s názvem Vzájemné zrcadlení ženy a muže chystá Centrum zdraví Gnoze. Na přednášce se dozvíte, proč se partneři po určité době začnou sobě podobat.

 

„To může mít své důvody a logiku. V přírodě je v rámci přežití nesmírně důležité, aby zvíře rozpoznalo signály těla protivníka a odhadlo, jestli vůči němu zaujímá kladný, nebo záporný postoj. Stejnou podvědomou pozorovací schopnost si zachovali lidé. Setkání mezi mužem a ženou je toho zářným důkazem. Při vzájemném setkávání pozorují, zda se jejich protějšek bude pohybovat nebo gestikulovat jako oni," uvádí Jaroslava Hvězdová, která vás bude přednáškou provázet.

Kdy se začnou partneři sobě podobat, jak napodobujeme gestikulaci svého partnera a hlavně proč toto zrcadlení vzniká, jestli je to pravidlem v každém partnerském vztahu a co ukázaly studie, se dozvíte na přednášce.

Přednáška Jaroslavy Hvězdové proběhne v Centru zdraví Gnoze v pátek 16. října od 18 hodin. Informace a rezervace vstupenek na adrese: centra zdraví Říční 756, Louny na telefonním čísle 415 655 813, 737 243 663, nebo e-mailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Cena vstupenek 100 korun v předprodeji, 120 korun na místě.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru