Kadaň - Třetí ročník pARTy ve FRANTIŠKÁNU proběhne 10. června a moderovat bude opět Tomáš Hanák.

1302frantiskan

Foto: pARTy ve FRANTIŠKÁNU / Fotoateliér Libuše Kopřivová

„Jsme opravdu šťastni, že to bude opět Tomáš Hanák, protože už si ani nikoho jiného neumíme představit,“ uvádí pořadatelé. Na dvou scénách se vystřídá pestrá škála účinkujících – Zrní, minus123minut, kteří ohlásili minulý rok comeback, Fast Food Orchestra, Michal Pavlíček & Monika Načeva & Pavel Bořkovec Quartet, Monkey Business.

Chybět nebude ani divadlo, a to rovnou legendární Divadlo Sklep. S přednáškou přijede opět i nejvýznamnější žijící cestovatel Miloslav Stingl nebo Jan Hřebejk, režisér kultovních filmů Pelíšky, Pupendo, Musíme si pomáhat,...

K vidění bude flamenco v podání tanečnic taneční školy Flamenkeria, zahraje písničkář Václav Koubek, ústecká kapela Nauzea Orchestra. V několika vstupech se představí i busking nebo-li „pouliční umění“ v podání seskupení Oranžáda.

Toto vše a spousta dalších radostí v jeden den – 10. června od 10 hodin dopoledne v areálu Františkánského kláštera v Kadani.

Více informací na www.partyvefrantiskanu.cz a na facebookových stránkách.

1302frantiskanplakat

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru