Zeman, nebo Drahoš? Boj o prezidenta můžete u nás sledovat on-line
Ilustrační foto
Co se chystá

Ústecký kraj, ČR - V pátek 25. ledna ve 14 hodin začíná druhé kolo volby prezidenta. V sobotu ve 14 hodin po uzavření volebních místností začne 14 866 okrskových volebních komisí počítat platné hlasy pro kandidáty, kteří postoupili z prvního kola.

Po zpracování převzatých výsledků bude Český statistický úřad (ČSÚ) veškerá data průběžně zveřejňovat na webech volby.cz a volbyhned.cz a také prostřednictvím hromadných sdělovacích prostředků. Zpravodajské servery z rodiny e-deniky.cz přinesou možnost sledovat sčítání přehledně v jednom jediném grafu, který zveřejníme na našich webech v sobotu ve 14 hodin. Graf bude v reálném čase načítat data právě od Českého statistického úřadu. Toto se nám osvědčilo již v prvním kole voleb.

„Konečné výsledky očekáváme v sobotu v pozdních odpoledních hodinách. Na rozdíl od prvního kola bude práce okrskových volebních komisí jednodušší. Budou totiž počítat platné hlasy jen pro dva kandidáty,“ uvádí místopředsedkyně ČSÚ Eva Krumpová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru