Maminka tří dětí a jednoho andílka už má za sebou mimo jiné úspěšnou knihu pro děti a cédéčko s vlastními písněmi. Její meditace a e-booky si stáhlo dosud přes 30 tisíc lidí.
Louny

ČR - „Průvodkyně po krajině" mysli pomáhá živou meditací na dálku. Najednou se spojilo tisíc lidí. Pokračuje se!

„Právě teď se potřebujeme spojit. Ani ne tak proti koronaviru, ale proti strachu a panice,“ napsala minulý týden na Facebooku Tereza Kramerová, poradkyně, která se představuje jako „průvodkyně po krajině mysli“.

Maminka tří dětí a jednoho andílka už má za sebou mimo jiné úspěšnou knihu pro děti a cédéčko s vlastními písněmi. Její meditace a e-booky si stáhlo dosud přes 30 tisíc lidí.

Teď tu chce být pro ně a pomoci jim překonat úzkost a možnou ztrátu energie. „Strach a panika, když se s nimi nepracuje a násobí se v kolektivním vědomí, mohou nadělat velkou paseku, která se pak zase musí uklízet,“ podotýká.⁣

Koncem uplynulého týdne ohlásila, že spolu s Eliškou Gottfriedovou budou živé meditace na dálku dělat obden. První meditace Spojených srdcí již proběhly. „Bylo nás přes 1000 a já mám stále slzy v očích, když si na prožitek propojení s vámi všemi v jednu chvíli v láskyplné službě, vzpomenu,“ okomentovala Tereza tu svou.

Proč se nyní v úterý rovněž ke společné meditaci, která bude probíhat naživo, připojit? „Když se propojíme ve vznešeném záměru a meditujeme spolu, síla se nesčítá, ale násobí. Máme mnohem větší moc, než si vůbec dokážeme představit,“ je přesvědčena Tereza a dodává: „Někdy až bolest a strach nás donutí, abychom v sobě našli vnitřní zdroje a začali konat a posilovat světlo na Zemi. V plném nasazení.“

Meditace je podle ní skvělá cesta, jak se udržet ve vysokých vibracích, a tím si mimo jiné posílit i imunitu.⁣

Terezu Kramerovou najdete na Instagramu jako vedomy_zivot, Eliška má účet eliska.gottfriedova. V neděli v 21 hodin vysílala Eliška, v úterý je tedy opět na řadě Tereza. Ve čtvrtek Eliška a takhle prý budou pokračovat, dokud to bude potřeba. Meditace je vždy 24 hodin uložená v záznamu (a to i na Youtube), takže kdo chce, může meditovat denně.

Meditace trvá zhruba 30 minut s tím, že po skončení průvodkyně odpovídá na komentáře, dotazy a sdílení. Není vhodná pro děti do 16 let, těhotné, lidi s onemocněním srdce, po selhání ledvin, ani pro lidi se zeleným zákalem. Připojit se naopak mohou i onkopacienti.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru