Přijďte fandit! O víkendu začnou v Žatci tenisové přebory města
Foto: město Žatec
Louny

Žatec - Jeden z celosvětově nejoblíbenějších a nejsledovanějších sportů – tenis – bude mít v srpnu svůj žatecký vrchol. Tento a příští týden proběhnou tenisové přebory města na dvorcích ve Studentské ulici ve dvouhře i čtyřhře.

Tento víkend se hraje kvalifikace, příští víkend jsou na pořadu hlavní boje o přeborníka města. Přeborů se mohou zúčastnit všichni hráči a milovníci tenisu ze Žatce a okolí. Přímo finálových bojů se 24. až 28. srpna zúčastní registrovaní hráči tenisového oddílu, držitelé volných karet a také čtvrrtfinalisté kvalifikace. Do té se může přihlásit kdokoliv, a to na telefonním čísle 603 519 209.

Časový harmonogram kvalifikace

Přihlášky – do 17. 8. v 15 hodin.

Rozlosování – 17. 8 v 16 hodin.

Hrací doba – pátek 17. 8. od 17 hodin, sobota a neděle 18. a 19. 8. od 8 hodin.

Časový harmonogram hlavní soutěže

Rozlosování – 24. 8. v 15.30 hodin.

Hrací doba – 24. 8. od 16.30 hodin, 25. a 26. 8. od 8 hodin.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru