Tato dopravní komplikace je už minulostí. Uzavírka Trnovanského kopce skončila o pár dní dříve
Foto: Oldřich Hájek
Louny

Žatecko - Jedna z velkých dopravních komplikací na Žatecku, uzavírka Trnovanského kopce, zmizela. Silnice směrem na Drahomyšl a Louny, ale také na Liběšice či Tuchořice už je normálně průjezdná.

Uzavírka byla avizovaná do neděle 19. srpna, ale řidiči mohou silnici na Louny začít využívat v předstihu. Je to důležité i kvůli začínající sklizni chmele. Silnice byla uzavřená od letošního jara na dvou místech kvůli tomu, že se zpevňovaly svahy nad ní.

Od července je normálně průjezdná také ulice Volyňských Čechů, směrem na Holedeč a Rakovník se ale stále nejezdí kvůli opravě mostků u teplárny a u Holedeče. Tato uzavírka má skončit na konci srpna.

Od září pak začne fungovat také nový úsek D7 mezi Bitozevsí a Postoloprty. Dopravní komplikace, které trápily Žatečany v posledních měsících, tak postupně mizí s dokončovanými stavbami.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru