Tragédie na Lounsku: Mladý řidič nezvládl zatáčku a skončil na střeše. Nehodu nepřežil
ilustrační foto: e-deniky.cz
Louny

Lounsko - Předešlý týden přinesl na lounské silnice 35 dopravních nehod. Bohužel při nich došlo k jednomu úmrtí.

Další tragická událost na lounských silnicích se přihodila v sobotu v ranních hodinách. Podle informací jelo osobní vozidlo z Podbořan na obec Očihov. Řidič ve věku 33 let zřejmě nezvládl řízení a při průjezdu zatáčkou vyjel z vozovky. Automobil zůstal na střeše v poli několik metrů od silnice.

"Muž bohužel utrpěl zranění, kterým i přes veškerou snahu zdravotníků následně podlehl. Příčiny a okolnosti nešťastné události jsou v šetření kriminalistů," uvedla policejní mluvčí Irena Pilařová.

Smutná statistika se v počtu usmrcených osob na lounských silnicích dostala od počátku letošního roku už na číslo 6.

"V souvislosti s událostmi na lounských silnicích chceme apelovat na řidiče a ostatní účastníky silničního provozu, aby se chovali na komunikacích uvážlivě. Astronomický podzim již nastal a dal o sobě vědět také svým typickým počasím. Řidiči, přizpůsobte prosím svou rychlost, obzvlášť na mokrém povrchu. Chodci a cyklisté, dbejte na to, ať jste vidět – noste viditelně reflexní prvky," uzavřela Irena Pilařová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru