Dobrovolní hasiči ze Žatce dostali nový velitelský vůz
2x foto: Město Žatec
Louny

Žatec - Žatečtí dobrovolní hasiči disponují od poloviny roku novým velitelských automobilem DACIA DOKKER, který nahradil dosluhující Škodu Felicia Combi.

Vozidlo bylo nejprve využíváno městem Žatec, které následně rozhodlo o převedení techniky do služeb Jednotky sboru dobrovolných hasičů města Žatec. Původně bílá DACIA byla opatřena červeným celopolepem karoserie, výstražným světelným a zvukovým zařízením modré barvy, radiostanicí a tažným zařízením.

Vozidlo je dále vybaveno veškerým potřebným vybavením včetně dýchacího přístroje, přenosného hasicího přístroje a vyprošťovací sekery VRVN.

Mimo tento automobil byl z dotace pro ostatní organizace pořízen přívěsný vozík, který je určen k převozu potřebného materiálu a vybavení pro preventivně výchovnou činnost, ale i logistické zabezpečení jednotky.

Velký dík patří městu Žatec za podporu a realizaci těchto projektů, které napomohly k obnově technického vybavení JSDH Žatec. V neposlední řadě patří velký dík všem členům JSDH Žatec, obzvláště pak veliteli jednotky Liboru Staňkovi a starostovi SDH Lukáši Jobovi.

2509autohasici2

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru