Kadaň přivítá na svém ledě v severočeském souboji ústecký Slovan
Ilustrační foto. Zdroj: www.slovanusti.cz
Louny

Kadaň - Slovan vyráží letos poprvé k severočeskému derby do Kadaně, které patří poslední místo v tabulce Chance ligy. Loňské vzájemné zápasy však hovoří pro Trhače. Utkání startuje v Kadani ve středu 10. října od 18 hodin.

Slovanu patří v tabulce aktuálně až 13. místo. Severočeši prohráli posledních pět utkání v řadě a čekají na plný bodový zisk od zápasu v Benátkách, které se datuje na 22.9.2018

V brance letos dostává zatím více prostoru odchovanec Slovanu Jan Dlouhý, ten má úspěšnost zásahů v sedmi odchytaných zápasech 90,48 %. Poslední dvě utkání, jak v Českých Budějovicích, tak doma s Prostějovem odchytal však Dominik Groh, ten má celkovou úspěšnost zásahů 87,76% . Z hráčů v poli dostává nejvíce prostoru kapitán Martin Vágner, s průměrem času na ledě na zápas 22 minut a 22 vteřin. Z útočníků této statistice vládne Daniel Vrdlovec, s průměrem na zápas 20 minut a 58 vteřin. Kdo do utkání v Kadani s největší pravděpodobností nenastoupí jsou hráči, kteří jsou aktuálně na marodce, Jan Látal, Jaroslav Roubík a Lukáš Zukal.

Kadaň má i vzhledem ke svému poslednímu postavení v tabulce logicky nejhorší obranu soutěže. V jedenácti zápasech se rozsvítilo červené světlo za brankou Trhačů celkem šedesátkrát. Zároveň mají Severočeši i nejhorší útok soutěže, kdy naopak rozvlnili síť pouze v jednadvaceti případech.

Nejvíce prostoru na ledové ploše dostává zatím obránce Šimon Szhathmáry, který má v průměru na zápas čas na ledě 23 minut a 31 vteřin. Z ofensivních hráčů dostává nejvíce prostoru Jaroslav Kůs, který strávil na ledě v průměru na zápas 20 minut a 42 vteřin. V brance se o čas poměrně rovnoměrně děli oba brankáři, Ondřej Kuchař, který má procentuální průměr zásahů v šesti odchytaných zápasech 88,26%. A Petr Hamalčík, jenž má procentuální průměr zásahů v pěti odchytaných zápasech 83,33%.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru