Nocování v Sedmikrásce i halloweenské tvoření. V Žatci připravili dětem zajímavý prázdninový program
ilustrační foto: CC0
Louny

Žatec - Podzimní prázdniny budou mít letos školáci v pondělí a úterý 29. a 30. října a několik žateckých organizátorů si pro děti připravilo zajímavé akce. Potěšit mohou i rodiče, pokud musejí do práce a nemají zajištěný program pro své ratolesti.

Dům dětí a mládeže Žatec bude otevřen pro děti školního věku od 8.00 hodin do 16.00 hodin každý den. Pro děti bude připraven pestrý program.

Cena na jeden den činí 70,- Kč. V ceně je zahrnuto pojištění, materiál, stravné a pitný režim. Rodiče mohou přihlásit své děti v DDM Žatec do 26. října do 12.00 hodin.

Speciální akci v rámci podzimních prázdnin si připravil Funpark Pohádka. Herna pro děti nabízí pro doprovod vstup zdarma, takže návštěva funparku bude pro rodiče či prarodiče o prázdninách finančně výhodnější.

V průběhu prodlouženého víkendu má program pro rodiny s dětmi připravené také Mateřské centrum Sedmikráska, jež pořádá v pátek 26. října Nocování v Sedmikrásce, a to od 18 hodin v pátek do 9 hodin v sobotu.

V pondělí 29. října pak Sedmikráska připravila společné Halloweenské tvoření, jež je naplánované od 15.30 do 17.30.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru