Adéla Citová z Loun je světovou šampionkou v aerobiku! K životnímu úspěchu jí poblahopřál ústecký hejtman Oldřich Bubeníček
Hejtman přivítal na úřadě úspěšnou sportovkyni. Vpravo je Stanislav Rybák, náměstek hejtmana. Foto: Krajský úřad Ústeckého kraje
Louny

Ústecký kraj - Ústecký kraj je líhní velmi talentovaných sportovců a sportovkyň. Po ústecké boxerce Fabianě Bytyqi je také světovou šampionkou talentovaná členka lounského Juniorského fitness klubu Adéla Citová, která přijala pozvání na Krajský úřad Ústeckého kraje, kde jí a její trenérce Jitce Hofmannové poblahopřál hejtman Oldřich Bubeníček.

Devatenáctiletá aerobička získala svou doposud nejcennější medaili na Mistrovství světa v holandském Leidenu, kde předčila v kategorii Single Adult všechny své rivalky. Jako bonus si ze závodů odvezla ještě stříbro za Trio Adult.

„Těch evropských nebo světových šampionů tu v kraji moc nemáme, proto bych chtěl k tomuto životnímu úspěchu moc poblahopřát,“ řekl hejtman Bubeníček.

Vzhledem k tomu, že si Adéla Citová lehce poranila třísla, letošní sezona pro ni už de facto skončila. „Tréninky jsem měla kromě neděle každý den. Bylo to náročné. Člověk musí vědět, co chce a když má vůli, dokáže to,“ cítila po dvou stříbrech z minulých šampionátů velké zadostiučinění.

0611sportovkyne3

 Za jejím úspěchem stojí i trenérka Jitka Hofmannová.

0611sportovkyne2

Zlatá a stříbrná medaile z Mistrovství světa v holandském Leidenu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru