Kryry - Policisté vyšetřují dvě vloupačky do zaparkovaných vozidel v Příčné ulici v Kryrech. Došlo k nim v pondělí, krátce před 16. hodinou, před tamní mateřskou školou.

 

Vykradený automobil. Ilustrační foto

Během několika minut rozbil dosud neznámý pachatel skleněnou výplň pravých předních dveří u dvou osobních automobilů a z předních sedadel odcizil odložený sportovní batoh a kabelku s věcmi včetně peněženek, osobních dokladů, platebních karet a mobilního telefonu. "Poškozeným tím způsobil škodu přesahující 15 000 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádeže, poškození cizí věci a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Po pachateli-ích pátrají," uvedla lounská policejní mluvčí Jaromíra Střelcová.

Policisté upozorňují motoristy, že auto není trezor a odložené věci lákají zloděje. "Proto v nich nenechávejte žádné cennosti, kabelky, tašky či kufříky nebo batohy. Vůz pečlivě zamykejte, před odchodem zkontrolujte uzavření oken, zavazadlového prostoru a všech dveří. Nenechávejte uvnitř doklady od vozidla. Zabezpečte si svůj vůz a zlodějům nedejte příležitost," upozornila Jaromíra Střelcová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru